Tractari BuzilaServicii Tractari RemorcariTractari Auto BistritaTractari Auto BecleanTractari Auto NasaudTractari Auto DejTransport UtilajeAsistenta RutieraRemorcari BistritaCONTACT Tractari
 TRACTARI AUTO
 BUZILÄ‚
telefon tractari bistrita
Tractari Auto
Bistrita
Ai nevoie de tractari in Bistrita?
Noi suntem profesionisti.
SUNA ACUM


Suntem pregatiti sa iti raspundem
la apel 24/7
tractari auto bistrita
  Tractari Auto Buzila este una dintre cele mai de incredere firme de tractari auto din judetul Bistrita Nasaud.
  Suntem o echipa de profesionisti si avem un parc auto si echipamente adecvate pentru orice fel de situatie. Vom remorca sau tracta autoturismul tau in cea mai mare siguranta si vom incerca sa iti rezolvam problema in cel mai scurt timp posibil, oferindu-ti solutii si alternative in functie de situatia data. 
  Compania noastra de tractari auto ofera servicii de tractari sau remorcari pentru masina ta indiferent de ora, astfel ca  puteti suna NON STOP la numarul de telefon 0742.113.538. Ne gasiti in judetul Bistrita - Nasaud, fiind prezenti in fiecare oras : Bistrita, Nasaud si Beclean precum si in  orasul Dej (judetul Cluj). 
  Putem tracta sau remorca orice tip de masina ramasa in pana sau accidentata  si masini noi aflate in tara si in strainatate sau transporta utilaje agricole si de constructii ,echipamente etc. 
facebook-logo-png-transparent-background-i5 youtube tractari telefon remorcari bistrita tractari bistrita non stop
Tractari Bistrita NON STOP
Remorcari Bistrita NON STOP
Pentru orice cotatie de pret TRACTARI AUTO Buzila va sta cu placere la dispozitie NON STOP