Tractari BuzilaServicii Tractari RemorcariTractari Auto BistritaTractari Auto BecleanTractari Auto NasaudTractari Auto DejTransport UtilajeAsistenta RutieraRemorcari BistritaCONTACT Tractari
 TRACTARI AUTO
 BUZILÄ‚
free-phone-icon-11
Tractari Auto
Dej
Ai nevoie de tractari in Dej?
Noi suntem profesionisti.

      SUNA ACUM


Suntem pregatiti sa iti raspundem
la apel 24/7
free-phone-icon-11 banner2 facebook-logo-png-transparent-background-i5 youtube tractari telefon remorcari bistrita
  Tractari Auto Buzila este una dintre cele mai de incredere firme de tractari auto din judetul Bistrita Nasaud, cu sediul in orasul Beclean.
  Suntem o echipa de profesionisti si avem un parc auto si echipamente adecvate pentru orice fel de situatie. Vom remorca sau tracta autoturismul tau in cea mai mare siguranta si vom incerca sa iti rezolvam problema in cel mai scurt timp posibil, oferindu-ti solutii si alternative in functie de situatia data. 
  Compania noastra de tractari auto ofera servicii de tractare sau remorcare pentru masina ta indiferent de ora, astfel ca ne puteti suna NON STOP la numarul de telefon 0742.113.538. Ne gasiti in judetul Bistrita - Nasaud, fiind prezenti in fiecare oras : Bistrita, Nasaud si Beclean precum si in  orasul Dej (judetul Cluj). Fiind foarte aproape de Dej, putem intervenii in cel mai scurt timp posibil pentru servicii de tractari auto, remorcari si transport utilaje agricole si echipamente de orice fel. 
  Putem tracta sau remorca orice tip de masina ramasa in pana sau accidentata  precum si masini noi aflate in tara sau in strainatate . 
tractari dej non stop
Tractari Auto Dej NON STOP